Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری آنلاین – سمیرا باباجانپور: راه اندازی کلینیک مجهز تخصصی در زمینه بیماری های حاد تنفسی در غرب پایتخت در این روزهای بحرانی کرونا کمک شایانی به بیماران و شهروندان ساکن این محدوده از تهران می‌کند.در این مرکز به طور ویژه به بیماران مشکوک و مبتلا به کرونا خدمات و مشاوره رایگان ارائه می‌دهند. مراجعه شهروندان به مجهزترین بیمارستان های خصوصی منطقه ۵ در صورت وجود علائم اولیه بیماری کرونا  تنها به این جمله خلاصه می شود که «باید به بیمارستانهای انتخاب شده مراجعه کنید».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرگردانی بیماران و از طرفی نبود یک بیمارستان دولتی در غرب تهران باعث شد تا شهرداری منطقه ۵ با مشارکت بیمارستان تخصصی ابن سینا یک کلینیک مجهز را که خدمات رایگان ارائه می دهد آماده کند. کلینیکی که «فریدون حیدری» شهردار منطقه ۵ از آن به عنوان یک ضرورت نام می برد و می گوید:« از همان روزهای نخست شیوع کرونا ستاد مبارزه با این ویروس در منطقه ۵ به صورت مستمر فعال شده است. بعد از بررسی ها ضرورت ساخت یک مرکز ویژه درمانی برای بیماران مبتلا به کرونا و افرادی که مشکوک به بیماری هستند احساس شد. خوشبختانه با تعاملاتی که با بیمارستان ابن سینا داشته ایم و انعقاد تفاهم نامه میان ستاد مدیریت بحران منطقه و بیمارستان  زمینه ساخت این مرکز فراهم شد و ظرف مدت ۶ روز آماده بهره برداری قرار گرفت و درحال حاضر به طور شبانه روزی به بیماران خدمات ارائه می‌دهد. »

این مرکز درمانی موقتی است

«علیرضا حاج حسینی» رئیس ستاد بحران منطقه ۵ از موقتی بودن این مرکز درمانی خبر می دهد و می گوید:«این مرکز تنها به دلیل خدمات دهی در روزهای بحرانی شیوع ویروس کرونا راه اندازی شده است و بعد از شکست کامل ویروس جمع آوری خواهد شد. بیمارستان ابن سینا از نظر دسترسی شهروندان در موقعیت مناسبی قرار دارد. خوشبختانه با تمهیدات جهادی و قابل تحسین  رئیس بیمارستان در سریع ترین زمان ممکن این مرکز ساخته و مجهز شد که می تواند به عنوان یک الگوی موفق طی این روزهای بحرانی درمناطق دیگر پایتخت و سایر شهرهای کشور اجرایی شود. »

راه اندازی سیستم غربالگری خاکستری در ۶ روز

«آرش انیسیان» رئیس بیمارستان ابن سینا ،درباره اهمیت جداسازی بیماران مشکوک به کرونا از بقیه بیماران و ضرورت ساخت این مرکز می گوید:«بیماری کرونا بسیار مسری است و قرار گرفتن این بیماران کنار سایر بیماران در اورژانس بیمارستان‌ها بسیار خطرناک است و باعث شیوع بیشتر این ویروس می شود. براساس پروتکل های سازمان جهانی بهداشت و وزارت بهداشت باید یک سیستم تریاژ یا غربالگری خاکستری را برای بیماران مبتلا به کرونا باید در نظر بگیریم؛ به این معنا که این بیماران باید کاملاً از دیگران جدا شوند و با توجه به اینکه شایع ترین تظاهرات بالینی آنها  تظاهرات تنفسی است و به صورت حاد بروز می کند ما تصمیم گرفتیم این اورژانس و کلینیک بیماران حاد تنفسی را از فضاهای دیگر بیمارستان جدا کنیم. برای این کار با شهرداری منطقه ۵ مذاکره کردیم و با همکاری بسیار خوبی روبه رو شدیم و با درک شرایط، اجازه ساخت این کلینیک را در کمترین زمان ممکن به ما دادند. تمام مراحل اجرای کار ۶ روز طول کشید که در نوع خود بی نظیر است. »

۸۰ رصد بیماران نیازی به بستری ندارند 

رئیس بیمارستان ابن سینا درباره خدماتی که در این مرکز ارائه می شود بیشتر توضیح می دهد :«خوشبختانه بیش از ۸۰ درصد بیماران مبتلا به کرونا نیازی به بستری در بیمارستان ندارند و می توانند در منزل قرنطینه شوند. خدماتی که ما در این مرکز ارایه می دهیم خدمات غربالگری، تشخیص و درمان سرپایی و پیگیری وضعیت سلامت بیماران در منزل است. این بیماران علاوه بر درمان نیاز به پیگیری مستمر دارند. به این دلیل که گاهی اوقات علائم بیماری پیشرفت می کند و بیمار مجبور می شود دوباره به بیمارستان مراجعه کند که حضور او در شهر می تواند خطرناک باشد. »

با شماره ۴۷۹۰۰ تماس بگیرید

مرکز مشاوره مرکز درمانی بیماران حاد تنفسی منطقه ۵ با سامانه تلفنی ۴۷۹۰۰ به طور شبانه روزی به شهروندان خدمات ارائه می دهد. رئیس بیمارستان ابن سینا می گوید:« این شماره تماس را برای ارتباط و ارائه مشاوره برای بیماران در نظر گرفته ایم تا اگر بیماری  در منزل قرنطینه شد هم خودش از حمایت های ما برخوردار شود و هم خانواده او از آموزش هایی که برای مراقبت از بیمار لازم است آگاهی یابد. بیماران اگر علائم مهم داشتند می‌توانند با تماس  تلفنی به پزشک دسترسی داشته باشند. حتی اگر لازم باشد ما پزشک و پرستار هم به منزلشان اعزام می‌کنیم. این خط تلفن به خصوص در ایام نوروز ۲۴ ساعته  خدمات ارائه می‌دهد. » انیسیان تأکید می کند اگر شهروندان دچار علائم تنفسی که شامل گلو درد، ‌تب و سرفه های خشک و تنگی نفس شدند و این علائم  با سردرد، خستگی و کسالت همراه بود حتماً به مرکز حاد بیماری های تنفسی منطقه ۵ در میدان صادقیه، ابتدای بلوار آیت الله کاشانی، جنب بیمارستان ابن‌سینا مراجعه کنند.
 

کد خبر 494381 برچسب‌ها منطقه ۵ همشهری محله كرونا در ايران بیماری - بیمارستان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: منطقه ۵ همشهری محله كرونا در ايران بیماری بیمارستان بیمارستان ابن سینا رئیس بیمارستان مبتلا به کرونا ارائه می دهد منطقه ۵

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۴۱۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای اعتبار صندوق بیماران خاص به ۹ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران از اختصاص ۹ هزار میلیارد تومان اعتبار به صندوق بیماران خاص در سال ۱۴۰۳ و تدوین بسته‌های جدید خدمتی برای بیماران صعب العلاج خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وبدا، محمد مهدی ناصحی در نشست خبری روز بیماران خاص و صعب‌العلاج و روز تالاسمی اظهار کرد: اعتبار صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج در سال تأسیس پنج همت بود که سال گذشته به هفت همت رسید و امسال در دومین سال تأسیس به ۹ همت افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه این صندوق طی دو سال گذشته ارتقا و قوام یافته است، افزود: رشد مناسب اعتبارات طی این دو سال نشان از همت دولت و وزارت بهداشت برای گسترش چتر حمایتی از بیماران خاص دارد و همکاری معاونت درمان وزارت بهداشت و بیمه سلامت در یک سال و نیم گذشته موجب شده است که شاکله اصلی صندوق طراحی شود و شاهد تزریق منابع پایدار به آن در قالب بودجه عمومی کشور باشیم.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران ادامه داد: در حال حاضر این صندوق برای ۱۰۷ گروه بیماری بسته خدماتی تدوین کرده و در سامانه‌ها قرار داده است و به تدریج درباره سایر بیماری‌های خاص نیز بسته‌های خدمتی تدوین و از سوی معاونت درمان وزارت بهداشت ابلاغ خواهد شد و در سامانه‌ها بارگذاری می‌شود.

ناصحی با بیان اینکه تاکنون بسته‌های خدمتی ۵۳ بیماری خاص در سامانه بارگذاری شده است، گفت: امسال نیز بسته‌های خدمتی ۱۱ بیماری جدید تدوین شده که بسته‌های خدمتی شش بیماری آماده بارگذاری در سامانه است.

وی افزود: قبل از قانون تشکیلات صندوق حمایت از بیماران خاص، فقط پنج بیماری خاص تحت پوشش بیمه سلامت ایران بود، اما با تشکیل این صندوق به تدریج مابقی بیماری‌های خاص به پوشش بیمه‌ای صندوق اضافه شد و بسته‌های غنی خدمتی تدوین شده و مرتب در حال بازبینی خدمات درمانی، تشخیصی، دارویی و توانبخشی به بیماران خاص هستیم.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با اشاره به اینکه سیر تکاملی صندوق در حال انجام است، تصریح کرد: بدیهی است که هنوز با سقف پوشش خدمتی و فعالیت صندوق فاصله داریم که با دربرگیری کامل بیماران خاص و خرید کامل خدمات دولتی و خصوصی این پوشش تکمیل می‌شود.

ناصحی بیان داشت: برای رسیدن به نقطه تکامل صندوق حداقل سه برابر بودجه فعلی اعتبار لازم داریم تا بتوانیم بار بیماری‌ها را کم و از بیماری‌های مهم مثل دیابت، قلبی و فشار خون پیشگیری کنیم.

تدوین بسته‌های خدمتی و بیمه‌ای دندانپزشکی

وی از تدوین بسته‌های خدمتی دندانپزشکی برای ۱۰ بیماری خاص و بارگذاری آن روی سامانه خبر داد و گفت: این خدمات برای بیماران هموفیلی، تالاسمی، ام‌اس، دیالیز، متابولیک، بال پروانه‌ای، انواع پیوندها، انواع سرطان‌ها، اختلالات روان و اوتیسم انجام خواهد شد.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران اضافه کرد: هزینه‌های بستری بیماران پیوندی و کاشت حلزون هم تحت پوشش صندوق قرار گرفته، بسته خدمات رایگان هپاتیت سی در سامانه بارگذاری شده و برای سایر بیماران نیز به تدریج انجام خواهد شد، از جمله برای بیماران اس ام ای و هموفیلی در حال تکمیل است.

ناصحی با اشاره به نشان دار شدن دو میلیون از بیماران تأمین اجتماعی در سامانه صندوق حمایت از بیماران صعب العلاج گفت: همه این بیمه شدگان باید بتوانند از خدمات بیمه‌ای استفاده کنند، زیرا صندوق همگانی است و متعلق به سازمان بیمه‌ای خاصی نیست.

وی در خصوص بیماری‌های تحت پوشش این صندوق اضافه کرد: بیماری‌های تالاسمی، هموفیلی، نارسایی مزمن کلیه، ام اس، دیالیز (همودیالیز و دیالیز صفاقی)، هپاتیت سی، انواع سرطان‌ها، بیماری کودکان اوتیسم، اختلالات مزمن روانی، پیوندها، مغزی، دیابت، جراحی پارکینسون، صرع، آسیب‌های شنوایی شدید و عمیق، کاشت حلزونی، دیستروفی عضلانی و ۲۱ بیماری متابولیک تحت پوشش صندوق قرار دارند.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران افزود: در بخش دارویی عمده هزینه‌های بیماران خاص پرداخت می‌شود و تا حد کامل داروها تحت پوشش هستند و بیماری‌های اس ام ای و سرطانی را تا صددرصد پوشش می‌دهیم و برای بعضی بیماری‌ها مانند هموفیلی، بیمار فقط نیم درصد فرانشیز پرداخت می‌کند، ۲۵ درصد هزینه تأمین اندام مصنوعی مثل قطع عضو ناشی از دیابت نیز از صندوق پرداخت می‌شود، همچنین خدمات پاراکلینیک مهم مانند پت اسکن برای تشخیص سرطان و رادیوتراپی نیز تحت پوشش صندوق قرار دارد.

ناصحی ادامه داد: در سال ۱۴۰۳ بالغ بر شش بسته خدمت جدید ابلاغ شده که بسته‌های جدید کاشت حلزون و اوتیسم بالای ۱۲ سال از جمله آنها است که در حال نهایی شدن در معاونت درمان وزارت بهداشت است؛ سهم پرداختی سرطانی‌ها بابت خدمات رادیوتراپی در مراکز دولتی رایگان شده و در مراکز خصوصی کاهش یافته است، تا پایان سال ۱۴۰۲ بالغ بر شش میلیون و ۶۰۰ بار مراجعه به این صندوق توسط بیماران خاص انجام شده است.

وی با اشاره به روز جهانی تالاسمی بیان کرد: در بحث پیشگیری از تولدهای جدید تالاسمی در کشور اقدامات زیادی طی دهه‌های گذشته انجام شده که این اقدام از همه برنامه‌ها مهم‌تر بوده است، تولد تالاسمی ماژور در کشور به حداقل رسیده و برای ادامه درمان، تشخیص و تأمین داروی پیوند کننده و دفع کننده و ایمنی بخشی این بیماران از ردیف مربوطه در صندوق حمایت کامل‌تری انجام می‌شود.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران تاکید کرد: تالاسمی به صورت تک بیماری خاص از سال‌های قبل مورد حمایت بوده و خدمات رایگان به آنان انجام شده، اما این حمایت‌ها با تأسیس صندوق افزایش یافته است؛ همچنین ۲۶ کد خدمت اعم از آزمایش پرتو پزشکی، سنجش تراکم استخوان، توانبخشی، روانشناسی و دندانپزشکی برای تالاسمی‌ها افزایش یافته و با توجه به معضلات این بیماران، بسته‌های خدمتی در صندوق طوری طراحی شده است که همه خدمات موردنیاز تالاسمی‌ها تحت پوشش قرار گیرد.

ناصحی افزود: درباره بیماران ام اس نیز داروی خارجی و ایرانی وجود دارد و برای ۹۵ درصد از هزار بیمار ام اس که به داروی داخلی حساسیت دارند، داروی برند تأمین شده است و این سیاست برای همه بیماران خاص اعمال خواهد شد؛ سرشماره ۱۶۶۶ برای اطلاع مردم از بیماری‌های خاص و خدمات صندوق حمایت از بیماران خاص است که مردم می‌توانند برای اطلاع از پوشش بیمه‌ای این صندوق برای بیماران خاص با آن تماس بگیرند، انسولین‌های تزریقی پرهزینه‌ترین و داروی متفورمین دیابتی‌ها پرتیراژترین داروی تحت پوشش صندوق است و بیماری‌های دیابت و فشارخون پرهزینه‌ترین بیماری‌های تحت پوشش هستند.

کد خبر 751129

دیگر خبرها

  • خدماتی که صندوق صعب‌العلاج به بیماران تالاسمی ارایه می دهد
  • خدمات صندوق صعب‌العلاج برای بیماران تالاسمی
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی به بیماران خدمات ارائه می‌دهند
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند
  • ارتقای اعتبار صندوق بیماران خاص به ۹ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳
  • راه‌اندازی بخش جدید مراقبت‌های ویژه نوزادان در بیمارستان اهواز
  • تماس منافقین برای تخلیه اطلاعاتی پرستار بیمارستان محل حضور شهید سلیمانی‌ | بشنوید
  • تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی
  • اعزام کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار شهرستان قروه 
  • اعزام کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار شهرستان قروه