Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر امیر رضایی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تنها دستگاه سی تی اسکن بیمارستان ابن‌سینا نورآباد مرکز دلفان از یک ماه پیش خراب و غیرقابل استفاده شده است و شهروندان نیازمند تشخیص طبی، ناگزیر به شهرهای همجوار مسافرت می‌کنند.

وی با بیان اینکه تعمیر تنها دستگاه سی تی اسکن موجود در دلفان ۶ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد ادامه داد: باتوجه به شرایط قرمز شیوع کرونا، این دستگاه برای تشخیص وضعیت بیماران مبتلا به ویروس بسیار ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس شبکه بهداشت و درمان دلفان اضافه کرد: بیماران کرونایی بستری در بیمارستان ابن‌سینا ۲۱ نفر هستند که ۱۰ نفر آنها در بخش مراقبت‌های ویژه ( آی سی یو) بستری هستند و حال ۲ نفر آنان وخیم است.

رضایی اظهار داشت: تعداد موارد مثبت در دلفان به سه هزار و ۱۲۲ نفر رسیده که ۶۴ بیمار از این تعداد جان باخته‌اند و هم اکنون شهرستان از نظر شیوع بیماری کووید ۱۹ در وضعیت  پرخطر قرار دارد.

وی اضافه کرد: یک بخش بیمارستانی با ۲۵ تخت به مبتلایان کرونا در دلفان اختصاص یافته که با توجه به فصل سرما و احتمال افزایش بیماران طی هفته آینده، یک بخش دیگر ویژه این افراد در بیمارستان ابن‌سینا راه اندازی می شود.

رضایی با اشاره به کمبوی نیروی بیمارستانی در دلفان برای مقابله با کرونا گفت: بسیاری از مبتلایان دیر به بیمارستان مراجعه می کنند و به همین دلیل ویروس ریه این افراد را درگیر کرده است. 

وی افزود:  وضعیت تخت های مخصوص بیماران کرونایی در شهرستان دلفان نسبت به برخی شهرستان های دیگر بهتر است.

تاکنون ۴۰ هزار و ۲۹۳ مورد مثبت کرونا در لرستان شناسایی شده که از این تعداد ۸۰۳ نفر جان باخته اند و با توجه به وضعیت قرمز استان و فوق حاد برخی شهرها تمامی محدودیت های کرونایی استان تا ۱۶ آبان تمدید شده است.

شهرستان دلفان با مرکزیت شهر نورآباد و جمعیت ۱۵۰ هزار نفر در شمال لرستان است. 

برچسب‌ها ویروس کرونا نورآباد دلفان لرستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا نورآباد دلفان لرستان ویروس کرونا نورآباد دلفان لرستان اخبار کنکور بیمارستان ابن سینا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۹۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحیدر محمدی، در ملاقات چهره به چهره در مرکز ارتباطات ریاست جمهوری، درباره آخرین وضعیت تولید داروی بیماران SMA، گفت: رئیس‌جمهور، موضوع حمایت از بیماران SMA را در سال ۱۴۰۰ مطرح کرد. پس از اینکه متخصصان سازمان غذا و دارو، طرح‌های اولیه این دارو را تأیید نکردند نسبت به ورود ۲ محموله دارو اقدام کردیم و بر اساس اولویت میان بیماران تقسیم شد. در حال حاضر, محموله دوم داروی این گروه از بیماران به صورت خوراکی و تزریقی وارد شده و در اختیار بیماران قرار گرفته است.

وی ادامه داد: یک شرکت دانش بنیان در زمینه تولید داروی بیماران SMA گام برداشته و طبق موارد اعلام شده این دارو تا پایان خرداد وارد بازار می‌شود. در حال حاضر، این دارو به میزان آزمایشگاهی تولید شده و اگر نتایج نهایی این دارو اثربخش باشد وارد مرحله تولید صنعتی می‌شود.

محمدی درباره توزیع داروی بیماران SMA تولید داخلی گفت: سازمان غذا و دارو فقط نسبت به تولید دارو تصمیم‌گیری می‌کند اما نحوه چگونگی توزیع آن بر عهده معاونت درمان وزارت بهداشت است.

رئیس سازمان غذا و دارو درباره رسیدگی به وضعیت حجاب در داروخانه‌ها گفت: سازمان غذا و دارو از نخستین مجموعه‌هایی بود که به موضوع رعایت پوشش ورود کرد و به همین دلیل اصول رعایت پوشش در داروخانه را ابلاغ کرد.

محمدی ادامه داد: اگرچه اصول مربوط به پوشش در داروخانه‌ها ابلاغ شده اما ناهنجاری‌هایی در این زمینه گزارش می‌شود. موضوع رعایت هنجارها جزو مواردی است که در مواردی مانند سهمیه داروخانه‌ها نقش دارد. اگر یک داروخانه نسبت به رعایت هنجارها اقدام نکند، در وهله نخست تذکر داده می‌شود و اگر تذکر تأثیری نداشته باشد موارد بازدارنده در خصوص داروخانه متخلف اجرا می‌شود. اگر موارد بازدارنده نیز مثمر ثمر نباشد متخلفان به مراجع قانونی معرفی می‌شوند.

کد خبر 6097498 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • کمک کمیته امداد خراسان شمالی به بیماران خاص
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی به بیماران خدمات ارائه می‌دهند
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند
  • سارق کارت بانکی بیماران و کادر بیمارستان دستگیر شد
  • تی‌بی‌ام خط ۲ متروی اصفهان تا یک ماه آینده به ایستگاه ابن‌سینا است
  • ۵۰ درصد چاه‌های آب سمنان نیازمند مرمت و بازسازی است
  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک
  • آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد
  • مصدومیت ۱۰ نفر در واژگونی یک دستگاه مینی‌بوس در آستانه اشرفیه
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور